fotoconductor HP 824A
HP
€ 96,67
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
momenteel niet beschikbaar

Levertijd 1-3 maanden

HP 824A (CB384A) fotoconductor zwart

fotoconductor
(3)
5,0/5,0
trommel ~35.000 pagina's
HP 824 LaserJet printing supplies produceren snel briljante resultaten dankzij verbeterde HP ColorSphere toner. Met betrouwbare, consistente prestaties en tijdbesparend suppliesbeheer zorgen originele HP supplies voor een hoge productiviteit.

Ontworpen voor een brede reeks toepassingen. Verbeterde ColorSphere toner zorgt voor een consistent hoog glansniveau en een dynamisch scala aan sprekende kleuren. Van effectieve dagelijkse documenten tot professioneel marketingmateriaal, de resultaten zijn briljant.Betrouwbare printprestaties verhogen de productiviteit. ColorSphere toner en de ingebouwde intelligentie in de cartridge zorgen snel voor hoogwaardige, betrouwbare resultaten. Probleemloos printen bespaart tijd, verhoogt de productiviteit en verlaagt de totale printkosten.Uw kantoor functioneert probleemloos dankzij de beheerkenmerken van originele HP tonercartridges. Ingebouwde intelligentie in de cartridge communiceert met de printer om het gebruik bij te houden en waarschuwingen te geven, zodat u altijd supplies in voorraad heeft.


Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande HP-printers: ColorLaserJet CP6015 / ColorLaserJet CM6030 / ColorLaserJet CM6040 MFP
Klantbeoordelingen
 • 21-3-2020
  Vertaald uit het Duits:
  doet precies wat het moet doen
 • 26-9-2019
  Vertaald uit het Duits:
  Alles op zijn best Altijd weer
 • 14-4-2019
  Vertaald uit het Duits:
  Goedkoop en snel geleverd