HP 953 zwart / cyan / magenta / geel value pack (+ Prindo Green Recyclingpapier 500 Blatt)

value packvalue pack zwart / cyan / magenta / geel
value pack zwart / cyan / magenta / geel
HP

€ 129,74  -6%

 € 122,04

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

Inhoud
HP 953 zwart / cyan / magenta / geel
€ 122,04

Productinformatie "HP 953 zwart / cyan / magenta / geel value pack + Prindo Green Recyclingpapier 500 Blatt"

Inhoud:

1 x HP 953 Value Pack 4-kleuren (6ZC69AE MCVP).

bestaande uit:

1 x HP 953 Zwart (L0S58AE)
1 x HP 953 Cyaan (F6U12AE)
1 x HP 953 Magenta (F6U13AE)
1 x HP 953 Geel (F6U14AE)
1 x Prindo Green Recycled Paper (universeel papier, rookwit, 500 vel)

Ontdek het HP 953 Value Pack 4-kleuren - uw perfecte metgezel voor schitterende printresultaten en expressieve kleuren! Dit uitgebreide pakket bestaat uit vier hoogwaardige inktcartridges (zwart, cyaan, magenta, geel) en een extra pak universeel papier in rookwit met 500 vellen.

Het HP 953 Value Pack overtuigt met zijn 4 uitstekende kwaliteitskenmerken:

  1. Duurzaamheid: de zwarte inktcartridge zorgt voor een indrukwekkende printcapaciteit van 900 pagina's, terwijl de gekleurde cartridges tot 630 pagina's bereiken.

  2. Briljante kleuren: Ervaar heldere, levendige en ware kleuren bij elke afdruk.

  3. Milieuvriendelijk: HP inkt is op waterbasis, niet giftig en milieuvriendelijk.

  4. Compatibiliteit: HP 953 inktcartridges zijn compatibel met een groot aantal HP printers.

Smoky white papier ontmoet levendige kleuren: Het HP 953 4-kleuren Value Pack in detail.

Kleuren hebben een enorme invloed op onze perceptie en emoties. Laten we het effect van deze speciale kleuren en hun mogelijke toepassingen eens nader bekijken:

  • Zwart: Deze kleur straalt elegantie en professionaliteit uit. Ideaal voor formele documenten, zakelijke rapporten en contracten.

  • Cyaan: Cyaan staat voor frisheid en helderheid. Gebruik deze kleur in afbeeldingen om levendige accenten aan te brengen, bijvoorbeeld in marketingmateriaal of presentaties.

  • Magenta: Magenta staat voor energie en passie. Het geeft een intense toets aan uw drukwerk en is ideaal voor creatieve projecten, zoals uitnodigingen of wenskaarten.

  • Geel: Geel symboliseert warmte en optimisme. Deze kleur is perfect voor het creëren van positieve stemmingen in brochures, flyers of posters.

Het HP 953 Value Pack is de ideale oplossing voor een breed scala aan printbehoeften. Of het nu gaat om fotoafdrukken, promotiemateriaal, presentaties of kunstprojecten, de levendige kleuren en indrukwekkende afdrukkwaliteit brengen uw ideeën tot leven.

Een ander voordeel van dit pakket is het extra rookwitte universele papier. Met 500 vellen papier op voorraad bent u altijd klaar om aan de slag te gaan. Dit bespaart tijd en voorkomt onnodige onderbrekingen om nieuw papier te kopen. Bovendien is het rookwitte papier ideaal om de levendige kleuren van de inktpatronen optimaal tot hun recht te laten komen.

Vertrouw op het HP 953 4-kleuren Value Pack om aan uw printbehoeften te voldoen. Profiteer van de hoge kwaliteit, de levendige kleuren en het extra papier om uw creatieve visie werkelijkheid te laten worden.