HP 80A zwart toner (CF280A)

toner
standaard ~2.560 pagina's
  (1)  5,0/5,0
Al jaren de betrouwbare toner voor mijn HP laser jet.
HP

 € 142,13

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP CF280AHP CF280AHP CF280AHP CF280A
HP 80A zwart
~2.560 pagina's
5,6 ct / page
€ 142,13

Productinformatie "HP 80A zwart toner"

Inhoud:

1 x HP 80A zwarte toner (CF280A).

Ontdek de HP 80A zwarte toner - de ultieme printoplossing voor uw bedrijf. Of u nu in de bouw, een medische praktijk, een sportclub of een andere bedrijfssector werkt, deze premium toner biedt een groot aantal voordelen die uw afdruktaken naar een nieuw niveau tillen.

Een belangrijk voordeel van de HP 80A Black toner is het uitstekende rendement. Met een indrukwekkende capaciteit van 2.560 pagina's bent u goed uitgerust om aan de printbehoeften van uw bedrijf te voldoen. Dit verlaagt niet alleen uw bedrijfskosten, maar ook de tijd die u kwijt bent aan het vervangen van tonercartridges.

De HP 80A zwarte toner in verschillende bedrijfssectoren

  • Voor de bouwsector is het van cruciaal belang om nauwkeurige en goed leesbare plannen en documenten te produceren. De HP 80A Black toner zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd scherp zijn. Dankzij de geavanceerde technologie levert de toner scherpe tekst en duidelijke lijnen die nauwkeurig en gemakkelijk leesbaar zijn, zelfs op complexe bouwtekeningen en blauwdrukken. Dit helpt misverstanden te voorkomen en projecten efficiënter uit te voeren.

  • In medische praktijken is het essentieel dat vertrouwelijke patiëntdocumenten, recepten en medische rapporten worden geproduceerd met hoge kwaliteit en betrouwbare printprestaties. De HP 80A zwarte toner biedt precies die betrouwbaarheid en kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw documenten er altijd professioneel uitzien en voldoen aan de hoge normen van uw praktijk.

  • Sportclubs profiteren net zo goed van het gebruik van HP 80A Black toner. Of u nu wedstrijden, lidmaatschapsaanvragen, flyers voor evenementen of informatiemateriaal voor sponsors print, deze toner zorgt ervoor dat uw documenten er altijd aantrekkelijk uitzien en de professionele normen van uw club weerspiegelen.

De HP 80A Black toner is ook milieuvriendelijk, want hij is zorgvuldig ontworpen om de ecologische voetafdruk van de productie te verminderen. Zo draagt u niet alleen uw steentje bij aan het milieu, maar onderstreept u ook het ecologische bewustzijn van uw organisatie.

Investeer in de HP 80A zwarte toner en profiteer van de vele voordelen die dit product uw bedrijf kan bieden. U zult snel merken dat deze investering in kwaliteit en prestaties zich op de lange termijn terugbetaalt.

Sluit geen compromissen als het gaat om printkwaliteit en efficiëntie in uw bedrijf - kies voor de HP 80A Black Toner.

Technische details
Compatibiliteit
HP LaserJet Pro M401/M425
Verpakking
Type verpakking
Doos
Gewicht verpakking
1000 g
Afmetingen verpakking (BxDxH)
340 x 109 x 205 mm
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
2700 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
HP Laserjet Pro 400 M401, M425
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Kleur
Nee
Paginaopbrengst voetnoot
ISO/IEC 19752
Kleur van het product
Zwart
OEM-code
CF280A
Inkjet Cartridge Type
Normaal rendement
Merkcompatibiliteit
HP
Eisen aan de omgeving
10 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
20 - 80 %
Luchtvochtigheid bij opslag
10 - 80 %
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat
  • 6-4-2019, Enie S.
    Vertaald uit het Duits:
    Al jaren de betrouwbare toner voor mijn HP laser jet.