Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Epson

Epson workforce pro

Selecteer uw Epson WorkForce Pro-model en wij tonen u de bijpassende inktpatronen.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor Epson WorkForce Pro-modellen

Epson WorkForce Pro: Epson WF-3720DWF-cartridges

De Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF is een zeer effectief, compact 4in1 multifunctioneel apparaat. Het biedt functies voor printen, faxen, kopiëren en scannen. Het apparaat is geschikt voor gebruik in het thuiskantoor en in kleine bedrijven. De multifunctionele inkjetprinter ondersteunt dubbelzijdig printen. De bediening is zeer eenvoudig. Flexibele verbindingen maken het gemakkelijk te gebruiken. De printer heeft vier inktcartridges nodig.

Gebruikers wisselen de afzonderlijke cartridges afzonderlijk. De originele cartridge voor de Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. De inktcartridge is verkrijgbaar in de maten Standaard en XL. De WorkForce-serie van Epson overtuigt met lage bedrijfskosten, duurzame prints en veelzijdigheid.

U bestelt de originele Epson WF-3720-cartridge of de bijbehorende Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF-printercartridge uit dezelfde serie tegen een redelijke prijs bij prindo. Geïnteresseerden zullen ook een goedkopere alternatieve inktcartridge vinden.

Wat kan de Epson WorkForce WF-3720 DWF-printer doen?

De modellen WF-3720 DWF en WF-3725 DWF van de Epson WorkForce serie zijn 4in1 multifunctionele apparaten. Ze zijn geschikt voor scannen, printen, kopiëren en faxen. De apparaten zijn ideaal voor gebruik thuis of in kleine kantoren. Klanten gebruiken ze met de originele Epson WF-3720-cartridge/WF-3725-cartridge. Optioneel gebruiken ze een compatibele printercartridge. Gebruikers vervangen de inktcartridge individueel.

De Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF-printer biedt tal van functies, zoals:

 • Wi-Fi voor het automatisch instellen van het apparaat,
 • automatische documentinvoer 35 vellen,
 • Wi-Fi direct voor draadloos printen en
 • Duplex-eenheid voor dubbelzijdig printen.

Dankzij de hoge afdruksnelheid maakt het apparaat de dagelijkse kantoortaken gemakkelijker. Het 6,8 centimeter grote aanraakscherm verbetert de werking. De ISO-afdruksnelheid is maximaal 20 pagina's per minuut in zwart-wit of 10 pagina's per minuut in kleur.

Scan-to-cloud, e-mail print en Epson iPrint zijn beschikbaar voor mobiel printen. De multifunctionele printer is compatibel met Apple AirPrint en Google Cloud Print. De apps maken draadloos printen via tablet of smartphone mogelijk.

Epson WorkForce-apparaten zoals de WF-3720 en de Epson WF-3725 maken indruk met haarscherpe afdrukken in kleur en zwart-wit, ongeacht of het gaat om afbeeldingen, foto's of tekstdocumenten. De originele Epson WF-3720-cartridges zijn verkrijgbaar in de maten Standaard en XL. Deze laatste drukken tot 1.100 pagina's in zwart-wit of 950 pagina's in kleur.

Voordelen van de Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF:

 • goede afdrukkwaliteit
 • laag inktverbruik
 • eenvoudige bediening via het aanraakscherm
 • hoge printsnelheid
 • Epson WF-3720-cartridges individueel vervangbaar
 • toepasbaar met alternatieve printercartridge

Welke Epson WF-3720-cartridges zijn er beschikbaar?

De innovatieve PrecisionCore technologie van Epson stelt gebruikers in staat om prints van hoge kwaliteit te produceren. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogontwikkelde Epson Original pigmentinkt DURABrite Ultra-inkt. Samen met de precieze, innovatieve printkop produceert de printer duurzame, scherpe en resistente prints. Ze zijn water, markeerstift en veegvast. De kleur van de Epson Original inktcartridge droogt snel.

In de onlineshop kun je kiezen tussen Original Epson WF-3720-cartridges in standaardformaat en XL. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren:

 • Zwart
 • Magenta
 • Cyaan
 • Geel

U kunt ook een compatibele printercartridge gebruiken.

Originele inktpatroonprestaties voor Epson WorkForce WF 3720 DWF

De aankoop van een Epson WF-3720-cartridge in XL-formaat biedt een aanzienlijk prijsvoordeel ten opzichte van de standaard inktcartridge. Gebruikers drukken drie keer de hoeveelheid af met de XL-cartridge. Klanten profiteren van een extra prijsvoordeel door de aanschaf van praktische multipacks. Ze krijgen vier inktpatronen in de kleuren zwart, geel, cyaan en magenta.

Alternatieve cartridges van prindo

prindo biedt een breed scala aan alternatieve cartridges. Ze zijn compatibel met originele inktpatronen van Epson.

Je kunt deze cartridges bij Prindo krijgen:

 • prindo klassieke inktcartridge standaard
 • prindo Classic Print Cartridge XL
 • prindo Classic Multipack in standaard of XL formaat

Het prindo-alternatief voor de Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF is goedkoper dan de originele inktcartridges. Bij aankoop van de bijbehorende multipacks daalt de prijs per pagina tot 1,6 cent per pagina voor zwart-wit en 1,0 cent per pagina voor kleurenprints. De Multipack XL bevat een cartridge in geel, zwart, cyaan en magenta. Als u twee identieke pakketten koopt, krijgt u een korting van 5 procent.

Stap-voor-stap instructies voor het vervangen van de cartridge op een Epson WorkForce Pro

Voor WorkForce Pro-reeksenprinters moeten de Epson WF-3720-cartridges als volgt worden vervangen

 1. Als de inhoud van de cartridge het einde nadert, meldt de printer dit op uw bureaublad of op het scherm. Nu is het tijd om een nieuwe inktcartridge te bestellen! Als de cartridge leeg is, gaat u met de optie "Doorgaan" naar de volgende stap.
 2. Druk optioneel op de "Home-knop" op de printer om de wijziging te starten. Selecteer Instelling > Onderhoud > Inktcartridge vervangen. De kleurtoets bevestigt de invoer.
 3. Open de scannerunit om de inktpatronen te vervangen.
 4. Verwijder de cartridge uit de houder door op het bijbehorende tabblad te drukken. Vergeet niet de inktcartridge recht omhoog te tillen.
 5. Schud de nieuwe inktcartridge meerdere malen.
 6. Verwijder het plakband.
 7. Om de printcartridge te plaatsen, drukt u deze in de houder totdat u hoort dat deze op zijn plaats klikt.
 8. Na het sluiten van het deksel van de scanner begint de inktvulling.
 9. Druk een testpagina af om de succesvolle verandering te controleren.

Graag uw Epson workforce pro-Modell selecteren