Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Epson

Epson stylus

Selecteer uw Epson Stylus-model en wij tonen u de bijpassende inktcartridges.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor Epson Stylus-modellen

Epson Stylus-printercartridges - praktische accessoires voor veelzijdige multifunctionele apparaten

Epson heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest bekende fabrikanten van printers voor zowel particuliere gebruikers als bedrijven. Vandaag de dag biedt het bedrijf printers en accessoires zoals inkt en toner voor elke behoefte. Zo vindt u zowel inkjetprinters, die worden beschouwd als een goedkope oplossing voor thuisgebruik, als laserprinters, die overtuigen door hun snelheid en lage printkosten, in het brede scala van producten.

Als u op zoek bent naar een apparaat waarmee u bijvoorbeeld niet alleen kunt afdrukken, maar ook kunt kopiëren, dan is de Epson Stylus-serie ideaal.

Eigenschappen en functies van de Epson Stylus-apparaten

Met de Epson Stylus-serie heeft de bekende apparatenfabrikant multifunctionele apparaten op de markt gebracht waarmee u tot vier verschillende functies kunt gebruiken. Het voordeel ligt voor de hand: zelfs met beperkte ruimte op kantoor hoeft u niet te besparen op technische apparatuur en kunt u met één enkel apparaat faxen, printen, kopiëren en scannen.

Alle modellen van de Epson Stylus-serie zijn inkjetprinters. Dit betekent dat u profiteert van een lage aankoopprijs en beheersbare drukkosten. Om het verbruik van inktcartridges te verminderen en de kosten sterk te beperken, heeft Epson besloten om de Single Ink technologie te gebruiken. Deze innovatieve technologie detecteert of de printercartridges van het Epson Stylus-apparaat echt leeg zijn. Pas dan vraagt de printer om een wijziging.

De Stylus multifunctionele modellen zijn in de eerste plaats instapmodellen. Om voor elke behoefte de ideale oplossing te bieden, heeft Epson verschillende modellen op de markt gebracht. Beschouwd als bestsellers:

 • Epson Stylus SX130
 • Epson Stylus SX218
 • Epson Stylus SX235W
 • Epson Stylus SX420W
 • Epson Stylus SX435W

Alle modellen van de Epson Stylus-serie staan vermeld op Prindo. Geschikt voor elk model ontvangt u van ons de juiste cartridges, zodat u altijd de beschikking heeft over de benodigde verbruiksartikelen.

Kenmerken van de Epson Stylus-serie

De multifunctionele apparaten van de Epson Stylus-serie bieden u een uitgebreid assortiment aan apparatuur waarmee u de best mogelijke zorg moet krijgen, vooral bij privétoepassingen. Afhankelijk van het model staan de volgende functies en uitrustingsdetails tot uw beschikking:

 • Fotoprinten voor bijzonder veeleisende afdruktaken
 • Kaartlezer voor SD-kaarten
 • Display voor eenvoudige bediening
 • automatische documentinvoer bij de scanner
 • geïntegreerde fax
 • WLAN voor een draadloze en snelle verbinding met het netwerk

Niet alle functies zijn in elk model van de serie beschikbaar. Selecteer hier op basis van uw persoonlijke behoeften. Alle multifunctionele apparaten hebben echter één ding gemeen: ze zijn eenvoudig te bedienen en bieden een zeer hoog bedieningscomfort.

De modellen met display garanderen u extra comfort bij de bediening. Dit betekent dat u de afzonderlijke functies en instellingen zonder PC kunt uitvoeren. Dit is vooral nuttig als u gewoonweg individuele documenten wilt kopiëren. De Epson Stylus-printers worden uiteraard geleverd met de juiste drivers. Maar ook hier heeft de fabrikant de beroemde kers op de taart gezet en ook gekozen voor de OCR-software Abbyy FineReader.

Wat zijn de verbruikskosten voor Epson Stylus-printers?

Als u met een Epson Stylus-printer flirt, spelen de kosten altijd een rol. Niet alleen de aanschafkosten zijn bepalend, die liggen eigenlijk nog binnen een redelijke bandbreedte voor een instapmodel in deze serie, maar ook de verbruikskosten. Hier maken we onderscheid tussen stroomverbruik en verbruikskosten per pagina. Dit laatste is natuurlijk afhankelijk van het type printercartridge.

Epson Stylus-printers bieden u een beslissend voordeel wat betreft de kosten van de inktcartridges. U kunt de kleuren individueel veranderen. De afzonderlijke cartridges zijn verkrijgbaar als set tegen een speciale prijs. Maar u kunt ze natuurlijk ook als losse patronen kopen.

De printkosten zijn zeer verschillend en zijn ook afhankelijk van welke cartridges u precies gebruikt. De Epson Stylus drukt gemiddeld een zwart-witpagina af voor de prijs van 3,7 cent. Voor kleurenprints moet u een veel hogere prijs verwachten. De gemiddelde kosten zijn hier 9,1 cent. Voor een inkjetprinter zijn de printkosten dan ook zeer laag.

Welke printercartridges zijn beschikbaar voor de Epson Stylus-apparaten?

De kosten van de printercartridges voor de Epson Stylus-apparaten zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Doorslaggevend zijn het type cartridges dat u kiest, de verzendkosten voor online verzending en de prijsklasse van het aanbod.

Er zijn in principe drie verschillende soorten cartridges waaruit u kunt kiezen:

 • Navulling cartridges
 • Originele inktcartridges
 • Gerecycleerde inktcartridges

Consumenten die zelden afdrukken, kiezen meestal voor de originele inktcartridges die Epson aanbiedt. U ontvangt meestal een setje cartridges direct bij de aankoop van de printer, zodat u deze direct kunt gebruiken. De beloftes van Epson geven vooral hoop op een uitstekende kwaliteit, wat zowel in de kleuren als in de schittering ervan tot uiting komt. Het nadeel is natuurlijk de hoge kosten. De originele cartridges zijn dus de duurste oplossing die u op dit moment op de markt kunt vinden.

Een alternatief zijn de navulpatronen. Dit zijn navulbare printercartridges voor Epson Stylus-apparaten. Ze worden nu aangeboden voor elk model in de serie en kosten slechts een fractie van het origineel. Wat de kwaliteit betreft, zijn de navulcassettes op geen enkele manier minderwaardig aan de andere cartridges van vandaag. Ze werken net zo schoon en brengen dezelfde intensieve kleuren mee. Voordat de patronen opnieuw worden gevuld, worden ze gereinigd, zodat u kunt vertrouwen op een schoon resultaat.

Er zijn ook gerecyclede printercartridges. Deze worden door verschillende fabrikanten aangeboden. Vergelijkbaar met gereviseerde cartridges, zijn dit compatibele inktcartridges die tegen veel lagere prijzen worden aangeboden. Bij de keuze van de inkt wordt erop gelet dat deze overeenkomt met wat Epson aanbiedt, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van de afdrukkwaliteit.

Vaak herkennen de Epson-apparaten dat de cartridges niet origineel zijn. Ze blijven echter gewoon werken en de afdrukken zijn zonder beperkingen geschikt voor thuisgebruik.