Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Epson

Epson stylus office

Selecteer uw Epson Stylus Office-model en wij tonen u de bijpassende inktcartridges.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor Epson Stylus Office-modellen

Epson Stylus Office BX535WD printercartridges

De apparaten uit de Epson Stylus Office serie zijn 3-in-1 multifunctionele printers. De serie is geschikt voor commercieel gebruik in het bedrijfsleven. De modellen overtuigen door hun elegant design en professionele extra functies. Printers zoals de Epson Stylus Office BX535WD hebben een 6,3 inch LCD-kleurendisplay voor eenvoudige bediening. Het apparaat heeft aansluitingen voor Ethernet Interface, USB en Wi-Fi.

Dankzij zijn netwerkvermogen is de BX535WD ideaal voor kantoorwerkgroepen. Het multifunctionele apparaat maakt het mogelijk om documenten te printen, te scannen en te kopiëren. Klanten gebruiken de modellen in combinatie met Epson Stylus Office BX535WD-cartridges.

Welke functies biedt de Epson Stylus Office serie?

De Epson Stylus Office-apparaten zijn geschikt voor kleine bedrijven. De netwerkcompatibele printers bieden hoge printsnelheden. Gebruikers gebruiken ze om te kopiëren, te scannen, af te drukken en te faxen. Het printen gebeurt met 384 nozzles zwart en 128 nozzles per kleur. De gebruikte printtechnologie is DURABrite™ Ultra.

Met de printer van Epson printen gebruikers 15 pagina's per minuut in zwart-wit en 7,1 pagina's per minuut in kleur (ISO-waarde). De printresolutie is 5.760 x 1.440 dpi. De duplexfunctie is praktisch. Het apparaat heeft printercartridges nodig in de kleuren zwart, cyaan, geel en magenta, deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar als Epson Stylus Office BX535WD-cartridges.

De apparaten van Epson bieden aansluitingen voor:

 • USB 2.0 type B
 • ethernet-interface
 • WLAN

Voordelen van de Epson Stylus Office BX535WD:

 • Dubbelzijdig printen
 • automatische documentinvoer
 • goede afdrukkwaliteit
 • snelle druk
 • mobiel gebruik via netwerkverbinding
 • lage kosten van inktcartridge

Klanten gebruiken de modellen met originele Epson Stylus Office BX535WD-cartridges of alternatieve printercartridges van Prindo.

Welke modellen van de Epson Stylus Office serie ondersteunt Prindo?

Bij Prindo kopen klanten printercartridges voor de meest populaire Epson Stylus Office-apparaten:

 • Epson Stylus Office BX300F
 • Epson Stylus Office BX305F
 • Epson Stylus Office BX305FW
 • Epson Stylus Office BX535WD
 • Epson Stylus Office BX635FWD

Alle modellen van de Epson Stylus-serie worden ondersteund door Prindo. De Epson Stylus Office BX535WD-cartridges worden ook aanbevolen.

Wat zijn de drukkosten?

De modellen van de Epson Stylus Office serie printen tekstpagina's voor 2,8 cent en afbeeldingen voor 6,1 cent. Om printkosten te besparen, worden compatibele alternatieve printercartridges van Prindo aanbevolen. Ze bieden dezelfde kwaliteit tegen lagere prijzen.

Zijn er alternatieve printercartridges?

Naast de originele Epson Stylus Office BX535WD-cartridges kunnen geïnteresseerden bij Prindo compatibele alternatieve printercartridges kopen. De inktcartridge biedt een nauwkeurig en kleurrijk afdrukbeeld in fabriekskwaliteit. Klanten kopen enkele cartridges vanaf 10,52 €. Als u twee artikelen aan de winkelwagen toevoegt, bespaart u 5 procent extra. Het origineel van Epson kost al vanaf 17,41 € per inktcartridge. Multipacks met alle vier de inktcartridges in geel, zwart, cyaan en magenta zijn praktisch. Gebruikers kopen de alternatieve cartridges van Prindo voor € 20,97. De oorspronkelijke kosten bedragen 71,79 € bij Prindo. Een ander voordeel is dat de alternatieve cartridges bijna het dubbele van de hoeveelheid inkt hebben.