Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Epson

Epson workforce

Selecteer uw Epson WorkForce-model en wij tonen u de bijpassende inktpatronen.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor Epson WorkForce-modellen

Epson WorkForce: Epson WF-2630 printercartridges

De EPSON WorkForce WF-2630 is een krachtige 4in1 multifunctionele printer. Het ondersteunt de functies printen, kopiëren, scannen en faxen. Het compacte apparaat is geschikt voor thuiswerkers of kleine kantoren. De printresolutie van 5.760 x 1.440 dpi geeft goede resultaten bij het afdrukken van foto's en tekstdocumenten.

De machine gebruikt vier inktcartridges voor het printen. Gebruikers kunnen deze cartridges indien nodig individueel vervangen. De WorkForce-printers van Epson overtuigen door hun milieuvriendelijk en zuinig gebruik. Naast de originele Epson WF-2630-cartridges en WF-2860-cartridges kunnen kopers goedkopere alternatieve cartridges krijgen.

EPSON WorkForce WF-2630 4in1 multifunctionele printer

De 4in1-inkjetprinter WF-2630 van Epson biedt de functies: Afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Het is geschikt voor gebruik in kleine kantoren en in het thuiskantoor. Klanten gebruiken de apparaten in combinatie met Epson WF-2630-cartridges of printercartridges die compatibel zijn. Zij ruilen deze individueel in wanneer dat nodig is. Het apparaat kan automatisch worden ingesteld via Wi-Fi. Dankzij Wi-Fi kunnen directe gebruikers draadloos printen zonder router.

Het apparaat heeft een eenvoudige gebruikersinterface met een praktisch 2,2 inch (5,6 cm) verlicht LCD-scherm met achtergrondverlichting. Naast de automatische documentinvoer voor maximaal 30 pagina's drukt het apparaat aan beide zijden af. De printsnelheid is 9 ppm in zwart-wit en 4,7 ppm in kleur. De printer maakt mobiel printen via e-mail print, scan-to-cloud en Epson iPrint mogelijk. De apparaten zijn compatibel met Google Cloud Print en Apple AirPrint. Hierdoor kunnen gebruikers draadloos printen vanaf hun smartphone of tablet.

De Epson WF-2630 en de bijbehorende WF-2760 en WF-2860 apparaten van Epson overtuigen met lage bedrijfskosten. Epson WF-2630-cartridges komen uit de "vulpen"-serie 16 van Epson. Ze zijn verkrijgbaar in de maten Standaard en XL. Dit laatste leidt tot een verlaging van de drukkosten met maximaal 25 procent. Gebruikers vervangen de cartridges individueel. Dit bespaart nog meer kosten.

Voordelen van de Epson WorkForce 2650:

 • Zeer goede afdruk- en scankwaliteit
 • stille werkingsgeluiden
 • laag inktverbruik
 • eenvoudige installatie en bediening
 • lage acquisitiekosten
 • gemiddelde printsnelheid
 • individueel vervangbare Epson WF-2630-cartridges
 • toepasbaar met compatibele cartridges

Welke versies van Epson WF-2630-cartridges zijn beschikbaar?

Navulpatronen voor de Epson WF-2630-printer komen uit de "vulpen"-serie 16. U ontvangt compatibele printercartridges naast de originele Epson WF-2630-cartridges.

De originele cartridges zijn verkrijgbaar in vier kleuren:

 • Zwart
 • Cyaan
 • Magenta
 • Geel

U kiest uit het standaard formaat en de cartridges in XL.

De prestaties van de originele cartridges voor de Epson WorkForce 2630

Gebruikers printen tot 2,8 keer meer pagina's met een XL-cartridge dan met een normale enkele cartridge. Verdere besparingen kunnen worden gerealiseerd door de aanschaf van een multipack. Klanten ontvangen deze met vier cartridges in standaard of XL-formaat. De verpakkingen bevatten elk één patroon in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel.

Welke alternatieve cartridges zijn er beschikbaar?

prindo biedt een breed scala aan alternatieve cartridges. Ze zijn compatibel met originele inktpatronen van Epson.

Je kunt ze krijgen van Prindo:

 • prindo Classic-cartridges in standaardformaat
 • prindo Classic XL-inktcartridges
 • prindo Classic Multipack Standaard
 • prindo Classic Multipack XL
 • prindo Green XL-inktcartridges
 • prindo Green Multipack XL

Prindo alternatieve cartridges bieden een hoge kostenbesparing ten opzichte van de originele inktcartridges. Verdere besparingen kunnen worden bereikt door de aanschaf van XL-cartridges en de bijbehorende multipacks met vier cartridges in zwart, cyaan, geel en magenta. De printercartridges zijn ook geschikt voor de Epson WF-2760-printer.

Voor een extra groot bereik met een schoon geweten raden wij de XL cartridge prindo Green aan. Deze cartridges worden gerecycled en uitvoerig gereviseerd. Ze bieden de gebruikelijke topkwaliteit voor milieubewuste gebruikers. Klanten kopen ze goedkoper in een multi-pack.