Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
Canon

Canon pixma tr

Selecteer uw Canon PIXMA TR-model en we laten u de juiste inktcartridges en toners zien.

Selecteer uw printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor de Canon PIXMA TR-modellen

Cartridges voor Canon PIXMA TR8550

De PIXMA TR 8550-printer van Canon is een 4-1 systeem. Het compacte apparaat is geschikt voor privé- en thuiskantoorgebruik. Het biedt foto- en documentdruk en is uitgerust met WLAN- en LAN-connectiviteit. Met zijn aanraakbediening, die vergelijkbaar is met die van een smartphone, is de printer een van de meest populaire modellen op de markt. De printer heeft een compact doosontwerp. De Canon PIXMA TR8550 is het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. Hij komt in 2017 uit en vervangt de PIXMA MX925.

De Canon PIXMA TR-serie in focus

Met de Canon PIXMA TR8550 wordt een nieuwe printerserie aangekondigd. Het is gedoopt door Canon met de naam TR. De TR 8550 loopt met de eveneens nieuwe cartridge serie PGI-580, die verkrijgbaar is in de normale, XL en XXL maten. De TR-serie van de PIXMA-printer omvat de volgende apparaten:

  • Canon PIXMA TR 150
  • Canon PIXMA TR4550
  • Canon PIXMA TR4551
  • Canon PIXMA TR7550
  • Canon PIXMA TR8550

Canon PIXMA TR8550-cartridges

Wie de cartridges voor de PIXMA TR8550 van Canon koopt, ontvangt volgens de fabrikant de volgende waarden:

  • normaal: 200 pagina's
  • XL: 400 pagina's
  • XXL: 600 pagina's

Op de lange termijn zorgt een groot bereik van een printercartridge ook voor kostenverlaging. Of een grote cartridge nog steeds geschikter is dan een normale cartridge hangt af van het individuele geval.

XL- en XXL-cartridges zijn geschikt voor meerdere printers, omdat ze goedkoper zijn voor dezelfde kwaliteit. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om multipacks met verschillende kleuren aan te schaffen.

Goedkope en compatibele alternatieven van ons eigen merk Prindo

Compatibele alternatieve cartridges zijn goedkoper en van dezelfde kwaliteit. Wij bieden onze eigen merkprindo aan tegen een relatief zeer lage prijs. Deze printcartridges zijn ook compatibel met de Canon PIXMA TR8550. Afhankelijk van de selectie ook met de Canon PIXMA TR4550, Canon PIXMA TR4551 en andere modellen.

De kenmerken van compatibele cartridges voor de Canon PIXMA TR8550 zijn als volgt.

prindo-cartridge compatibel met CLI-581

Deze printcartridge is een printercartridge in zwart en XXL-formaat. Hij drukt gemiddeld 4.590 pagina's af en is het alternatief voor de originele cartridge. Het is compatibel met de PIXMA TR8850, maar ook met meer dan 20 andere printers uit het PIXMA-assortiment.

De prindo-cartridge maakt deel uit van het Classic-assortiment van Prindo en biedt topkwaliteit met volledige functionaliteit.

prindo-cartridge compatibel met CL-580

Deze Prindo-cartridge is net zo hoogwaardig. Het is ook zwart en XXL en compatibel met BGA 580. Dit omvat de Canon PIXMA TR8850 en andere modellen (voornamelijk uit de TS-serie).

De compatibele Prindo-cartridge is ondanks de optimale kwaliteit aanzienlijk goedkoper dan het origineel. De XXL-cartridge drukt gemiddeld ongeveer 600 pagina's af.

 

Graag uw Canon pixma tr-Modell selecteren