Canon

Canon pixma ip

Selecteer je Canon PIXMA iP-model en we laten je zien welke inkt- en tonercartridges passen.

Selecteer het model van uw printer:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Inktpatronen voor Canon PIXMA iP-modellen

Cartridges voor Canon PIXMA IP7250

De Canon PIXMA iP7250 is een hoogwaardige inkjet fotoprinter met 5 afzonderlijke inkttanks en 2 papierladen. Hij wordt via WLAN aangesloten op alle apparaten in de directe omgeving. Met behulp van Apple Air Print en de Canon PRINT-app kun je zelfs vanaf de smartphone en tablet prints bestellen. De duplexfunctie maakt dubbelzijdig printen mogelijk.

Dit maakt de papierbesparende printer geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Naast foto's en documenten kan Direct Disc Print ook worden gebruikt om af te drukken op CD's, DVD's en Blu-ray Discs. De hoogwaardige en gedetailleerde printkwaliteit wordt weergegeven in een resolutie van 9.600 dpi. Optisch overtuigt de iP7250 in een slank zwart design.

Een overzicht van de Canon PIXMA iP

De Canon PIXMA iP7250 is de opvolger van de PIXMA iP4950 en verschilt vooral in de nu ingebouwde WLAN module. Qua kwaliteit en diverse functies, zoals dubbelzijdig printen, doet dit model in geen enkel opzicht onder voor zijn voorganger. Naast het sneller printen van 10 tot 15 pagina's per minuut kan de iP7250 worden geladen met XL-inktcartridges. De printerserie is uitgerust met de standaard cartridges PGI-550 en CLI-551.

Tot de iP-serie van de Canon PIXMA-printer behoren onder andere de volgende apparaten:

 • PIXMA iP4850
 • PIXMA iP4950
 • PIXMA iP7200
 • PIXMA iP7250
 • PIXMA iP8750

Meer over de Canon iP7250-cartridges

De Canon iP7250-cartridges omvatten de PGI-550 met pigmentzwart en de CLI-551-cartridges in de respectieve hoofdkleuren cyaan, magenta, geel en grijs. Dit zijn de compatibele standaardinkten van Canon. Optioneel kunnen ook XL-versies in de printer worden gebruikt.

Het assortiment Canon PIXMA iP7250-cartridges voor het printen van documenten wordt door de fabrikant als volgt gespecificeerd:

 • Pigment Zwart normaal: 300 pagina's
 • Cyaan normaal: 332 pagina's
 • Magenta normaal: 319 pagina's
 • Geel normaal: 344 pagina's
 • Pigment -Black XL: 500 pagina's
 • Cyaan XL: 695 pagina's
 • Magenta XL: 680 pagina's
 • Geel XL: 695 pagina's

Canon's PIXMA iP7250 XL-cartridges hebben een veel groter bereik voor zowel document- als fotoprinten. Op de lange termijn worden hierdoor ook de printerkosten verlaagd. Voor elke gebruiker die veel print, zijn XL-cartridges geschikt, omdat ze gewoon een groter bereik hebben en veel goedkoper zijn voor dezelfde kwaliteit. Daarnaast is de aankoop van multipacks met de individuele kleuren ook een optie.

In elk afzonderlijk geval moet echter worden besloten of een XL-cartridge of een normale cartridge geschikter is.

Goedkope alternatieven die overtuigen

Een goedkoop alternatief voor de originele Canon iP7250-cartridges vindt u bij ons huismerk Prindo. De afzonderlijke cartridges worden aangeboden tegen een lagere prijs dan de originele cartridges en zijn beschikbaar in XL-formaat. Ze zijn compatibel met de Canon PIXMA iP7520 en met andere printermodellen uit de serie, zoals de PIXMA iP8750 en PIXMA iP7200.

De alternatieve printercartridges van Prindo voor de Canon PIXMA iP7250 worden hieronder gepresenteerd.

Cartridge compatibel met Canon CLI-551 XL

In plaats van de originele CLI-551 XL-cartridge biedt Prindo de Prindo CLASSIC en GREEN-cartridge aan. Deze alternatieve XL-cartridges bieden een extra groot bereik en overtuigen met een kleurrijk en precies printbeeld. Ze kunnen worden besteld in zwart, cyaan, magenta en geel. Achter de naam GREEN gaat een gerecycled en uitgebreid gereviseerd product schuil.

De Prindo-cartridge is compatibel met vele andere Canon-printers. Dit zijn onder andere de PIXMA iP7520, 7200 en 8750 printers, maar ook modellen uit de PIXMA MG, MX en iX series.

Cartridge compatibel met Canon PGI-550 XL

Goedkope zwarte printercartridges, die in plaats van de originele Canon-cartridge kunnen worden gebruikt, worden hier bij Prindo ook aangeboden. De XL-versies van Prindo CLASSIC en Prindo GREEN zijn beschikbaar. CLASSIC vertegenwoordigt een optimaal alternatief en overtuigt met volledige functionaliteit en zeer goede kwaliteit. Het lange bereik is voor veel drukkers aantrekkelijk.

Als u op zoek bent naar een goede printercartridge met het oog op het milieu, kunt u vertrouwen op de Prindo GREEN. Dit zijn gereviseerde en gerecyclede producten die weer te koop zijn. Ze zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de klassieke modellen. Eén cartridge is voldoende voor ongeveer 500 pagina's.

Hun compatibiliteit strekt zich uit over verschillende Canon-printers. Hieronder vallen de PIXMA iP-serie 7250, 7200 en 8750, evenals 13 andere Canon-printers uit andere series.

Compatibele Multipacks met Canon CLI-551

Prindo biedt een andere goedkope optie met de compatibele multipacks. Deze bieden alle belangrijke kleuren - cyaan, magenta, geel en zwart - in één verpakking. Dit geeft klanten een aanzienlijk prijsvoordeel ten opzichte van het kopen van individuele cartridges.

De multipacks zijn verkrijgbaar in Prindo BASIC, Prindo BASIC XL en Prindo BASIC XL Plus. De verpakkingen verschillen in de respectievelijke vulhoeveelheden van de patronen.