Canon 057h zwart toner (3010C002)

toner
toner zwart ~10.000 pagina's
Canon

 € 163,71

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

057h zwart
~10.000 pagina's
1,6 ct / page
€ 163,71

Productinformatie "Canon 057h zwart toner"

Canon 057h toner

Inhoud: 1 x Canon 057h toner zwart (3010C002)

Tonercartridges hebben een hoog rendement door de grote hoeveelheid toner die ze bevatten. Dit betekent dat gebruikers van de "i-SENSYS" printerserie ongeveer 10.000 zwarte prints kunnen produceren met de Canon 057h toner. Vooral als het printsysteem dagelijks wordt gebruikt, is een dergelijke toner de beste keuze. Maar de tonercartridge heeft nog meer voordelen.

Canon 057h toner - geen vervuiling dankzij automatische sealverwijdering

Gebruiken meerdere medewerkers in een bedrijf hetzelfde printsysteem en dus ook de Canon 057h toner? Dan moeten ze natuurlijk allemaal snel en gemakkelijk de toner kunnen vervangen. Canon biedt hier een bijzonder voordeel: automatische verwijdering van de tonerzegels. Dit heeft twee voordelen:

  1. Iedereen die niet vertrouwd is met het vervangen van een tonercartridge kan de vervanging zonder problemen uitvoeren. Er is geen rommel, noch voor de gebruiker, noch voor de printer zelf. Het kan immers erg duur zijn als een printer uitvalt omdat hij te vuil is.
  2. Een ander praktisch voordeel is dat de automatische verwijdering van de verzegeling de tijd die nodig is om de tonercartridge te vervangen, verkort. Opdrachten die nog openstaan, kunnen in enkele ogenblikken worden verwerkt.

Overigens staat er een houdbaarheidsdatum op de verpakking van de tonercartridge. Opgemerkt zij dat toners meestal veel langer houdbaar zijn dan de fabrikant op de verpakking aangeeft. Deze datum dient eerder als indicatie voor het aflopen van de garantie.

Canon toner 057h - een ecologisch waardevolle tonercartridge

Het kopen van de Canon 057h tonercartridge heeft nog meer voordelen. Ten eerste is de verpakking volledig recyclebaar. Ten tweede kan de tonercartridge worden hergebruikt nadat deze is teruggestuurd naar de fabrikant. Als dit niet mogelijk is, kan de tonercartridge ook gerecycled worden.

Tegenwoordig wordt veel meer nadruk gelegd op een ecologische werkomgeving dan enkele jaren geleden. Tonerfabrikanten als Canon passen zich daarom aan de huidige situatie aan. Bovendien is het recyclingproces kosteneffectief. Dit komt ook tot uiting in de prijs van de Canon toner 057h.

Canon toner 057h - scherpe teksten met rijke zwarttinten

Vooral tijdens hectische werkfases wil niemand het zonder hoogwaardige afdrukken stellen. De Canon 057h toner is ideaal voor zulke werkmomenten. Zelfs bij grote printvolumes zijn er geen misdrukken of onderbrekingen door een snel leeglopende tonercartridge. De originele Canon toner zorgt voor een soepele workflow op kantoor en laat niets te wensen over. Afdrukken in kleur is niet mogelijk met de cartridge omdat het een zwarte toner is.

Overigens is de toner voorzien van een chip. Dit is vooral handig als je een stressvolle werkdag voor de boeg hebt. De chip geeft altijd informatie over het huidige tonerniveau en meldt wanneer de cartridge bijna leeg is. Dit betekent dat er tijdig nieuwe toner besteld kan worden. De chip kan indien nodig ook worden verwijderd.

Canon toner 728

Inhoud:

1x Canon Toner 728 Zwart

Uitstekende details en een hoog bereik is wat gebruikers van een printer uit de "i-SENSYS" serie willen. De Canon 728 tonercartridge levert precies dat: de zwarte afdrukken zijn haarscherp en verhogen de leesbaarheid enorm - zelfs bij veel afdrukken snel achter elkaar. Kleurenprints zijn niet mogelijk omdat de Canon toner 728 de zwarte delen levert.

Canon toner 728 - originele tonercartridge met geïntegreerde chip

De meeste tonercartridges van tegenwoordig, zoals de Canon 728, hebben een geïntegreerde chip. Dit heeft verschillende voordelen:

  • De geïntegreerde chip geeft altijd informatie over het huidige vulniveau van de tonercartridge. Dus wanneer is het tijd voor een nieuwe Canon 728 toner? De chip geeft de belangrijkste gegevens door, zodat gebruikers niet plotseling hoog en droog staan en niet meer kunnen printen. Vooral tijdens stressvolle werkfasen is dit een factor die niet mag worden verwaarloosd.
  • De chip geeft informatie over de fabrikant van de cartridge zelf. Zo kan worden vastgesteld of het daadwerkelijk om een originele Canon tonercartridge gaat. Fraude kan dus snel worden ontmaskerd.
  • Indien nodig kan de chip verwijderd en zelfs gereset worden als er problemen zijn, zoals een verkeerd vulniveau.

Wie de verpakking van de tonercartridge nader bekijkt, vindt een vervaldatum. Deze geeft informatie over het verlopen van de garantie. In de regel zijn tonercartridges veel langer houdbaar. Dit geldt ook voor tonercartridges die lange tijd ongebruikt in de printer hebben gezeten.

Canon toner 728 - telkens afdrukken van hoge kwaliteit

Het is bijzonder belangrijk om op elk moment te kunnen beschikken over foutloze afdrukken in zwart-wit. Het volgende scenario is denkbaar:

  1. Een bedrijf bestaat nog niet zo lang en in de loop van de tijd worden er meer medewerkers aangenomen. Daarom is het belangrijk dat belangrijke documenten op papier beschikbaar zijn. Deze moeten ook na lange tijd nog leesbaar zijn, want sommige documenten worden door meerdere mensen tegelijk verwerkt.
  2. Met de Canon toner 728 is het mogelijk om belangrijke documenten foutloos af te drukken, zelfs in grote hoeveelheden. Vooral bij het samenstellen van een nieuw team moeten alle betrokkenen over dezelfde informatie beschikken. Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat het wat sneller moet gaan. Op zulke momenten schittert de 728 toner, want streeploze en perfect leesbare afdrukken zijn de regel. Het totale bereik ligt rond de 2.100 afdrukken.
  3. Dat bespaart ook kosten, want misdrukken belasten de tonercartridge meer. De tonercartridge raakt sneller leeg omdat steeds dezelfde printopdrachten in de wachtrij staan. Het zou vervelend zijn als er veel eerder dan nodig nieuwe toner moet worden gebruikt. Dit is precies het probleem dat kan worden voorkomen door Canon toner 728 te gebruiken. Werkstromen kunnen efficiënter worden opgelost en de bespaarde tijd zorgt voor een regelmatige workflow op kantoor. Hoogwaardige afdrukken hebben meer voordelen dan ze op het eerste gezicht lijken.
Technische details
Compatibiliteit
i-SENSYS LBP223dw, i-SENSYS LBP226dw, i-SENSYS MF443dw, i-SENSYS MF445dw
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Printtechnologie
Laserprinten
Soort
Origineel
Zwarte toner paginaopbrengst
10000 pagina's
Aantal per verpakking
1 stuk(s)
Multipack
Nee
Merkcompatibiliteit
Canon
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat