Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer
toner Lexmark X644X11E
Lexmark
€ 210,54
incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten
Direct leverbaar

Levertermijn 1-2 werkdagen

Lexmark X644X11E toner zwart

toner
toner zwart ~32.000 pagina's
~32.000 pagina's
0,7 ct / page
€ 210,54
De printcartridges voor de Lexmark X644e en X646dte MFP’s zijn ontwikkeld om eenvoudig te installeren en leveren uitstekende prestaties. Hierdoor blijven de printers zelfs onder zware gebruiksomstandigheden productief en vallen de kosten per pagina nog lager uit. Deze X644e en X646dte extra hoog rendement printcartridge is niet uitwisselbaar met andere Lexmark MFP’s of printers. Gemiddelde cartridge-rendement is 32.000 standaard pagina’s. Rendement is bepaald volgens ISO/IEC 19752 norm.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt verschillende retourmethoden en voorziet in unieke samenwerkingsverbanden voor inzameling overal ter wereld. Inzamelprogramma’s zijn altijd gratis en zijn zodanig opgezet dat men er gemakkelijk aan kan deelnemen. Landspecifieke instructies en het retouretiket zijn on-line beschikbaar op de website.
Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of gecontroleerde recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.
Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Lexmark-printers: X644e / X646e
technische gegevens
Kenmerken
Levensduur archiefopslag
2 jaar
Aantal pallets
70 stuk(s)
Minimum bestelhoeveelheid
stuk(s)
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
32000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
X644e, X646dte
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Kleur
Nee
Inzameling cartridges
Ja
Inkjet Cartridge Type
Superhoog
Merkcompatibiliteit
Lexmark
Gewicht en omvang
Gewicht pallet
205 kg
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat