In onze online winkel vindt u talrijke producten voor het schoonmaken. Hygiëne speelt een cruciale rol bij het schoonhouden van de werkplek of het huis. Voor de keuken bieden wij vloeibaar afwasmiddel, schoonmaakdoekjes, universele sponzen en theedoeken. U kunt oppervlakken in een handomdraai reinigen met vochtige schoonmaakdoekjes. Er zijn speciale alcoholvrije versies voor beeldschermen. Bescherm gevoelige handen met wegwerphandschoenen tijdens het schoonmaken.

Als u een vaatwasser heeft, kunnen wij u hoogwaardige vaatwastabletten, speciaal zout of machinereiniger van Somat leveren. Ontkalker is een praktische manier om kalkaanslag uit waterkokers, koffiezetapparaten en theeketels te verwijderen. Hierdoor blijft de perfecte smaak van de warme dranken behouden. Het verlengt ook de levensduur van uw keukenapparatuur. Keukenrol is geschikt voor kleine ongelukjes, voor het schoonmaken van ramen of voor het afvegen van oppervlakken. De afzonderlijke lakens zijn hygiënisch. Ze verdwijnen in de prullenmand na gebruik. Onze Secolan afvalzakken, bekroond met de Blauwe Engel, zijn gemaakt van 100 procent gerecycleerd plastic.

Voor de badkamer hebben we toiletreiniger, Oral-B elektrische tandenborstels en toiletpapier. Papieren handdoekjes om je handen te drogen en zakdoekjes maken het assortiment compleet. Een uitgebreid assortiment hygiëneartikelen zoals ontsmettingsmiddelen, handdesinfectiemiddelen, handzeep en infraroodthermometers zorgt voor bescherming tegen infecties. Hier vindt u ook medische mondmaskers en FFP2 maskers.