Infotec

Infotec - Inktpatronen en Toners

U kunt originele Infotec-toners kopen in onze online winkel. Onze selectie bevat goedkope producten met een garantie tot drie jaar. Ons zoeksysteem toont een geschikte selectie van Infotec-toners na invoer van het printermodel.

Selecteer uw Infotec-printermodel:

Selecteer uw apparaat aub
merken
Serie
Printer

Bestel Infotec toner in de Prindo online shop

Infotec is een handelsmerk van de Ricoh Group. Het bedrijf biedt hoogwaardige processoren, faxsystemen, printers, multifunctionele systemen en productieprintsystemen. U kunt originele toners van het merk of compatibele Prindo-toners kopen die bij uw Infotec-printer passen.

Een overzicht van het merk Infotec

Infotec was een leverancier van print- en duplicatiesystemen. Tegelijkertijd leverde het bedrijf innovatieve documentbeheeroplossingen. Het hoofdkantoor van Infotec was in Londen. Het bedrijf werd vertegenwoordigd door een directeurorganisatie in alle grote Europese landen.

Er waren ook gespecialiseerde dealers in alle Europese landen. Infotec bracht in 1923 het eerste droge blauwdrukpapier uit. De marketing van kopieerapparaten begon in 1972. Later werden digitale faxen en digitale kopieerapparaten toegevoegd.

In de jaren 90 wisselde het bedrijf meerdere keren van eigenaar. Danka nam onder meer het bedrijf in 1995 over. In 1996 was Kodak verantwoordelijk voor office imaging en bracht veel kennis in productie. In 2007 kocht Ricoh het bedrijf en nam het bedrijf binnen Europa over. In 2010 heeft Ricoh het merk in Duitsland stopgezet.

Vind toner voor Infotec-printers bij Prindo

Bij Prindo kunt u originele Infotec-toners bestellen die passen bij uw kopieerapparaat of faxapparaat. Om dit te doen, voert u de naam van uw printer in het Prindo-zoekmasker in.
Je kunt de serie van Prindo krijgen:

  • Infotec MP C 2050
  • Infotec MP C 2800
  • Infotec IF 2100
  • Infotec IS

Infotec / Ricoh-toners bieden een groot bereik. Ze overtuigen met gunstige zijprintprijzen en optimale printkwaliteit. De kleuren zijn veegvast, vlijmscherp en gaan lang mee. Afhankelijk van het toestel heb je de keuze uit vier kleuren:

  • zwart
  • magenta
  • geel
  • Cyaan

U ontvangt ook de juiste afbeeldingsdrum, tonerafvalcontainer of een beeldinvoerrol voor faxtoepassingen.

Compatibele Infotec-toners voor uw printer

Bent u op zoek naar een goedkoop alternatief voor de originele toner van Infotec? Compatibele Prindo-toners zijn de juiste keuze. Ze bieden afdrukken van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor het afdrukken van pagina's. Alternatieve Prindo-toners zijn gereviseerde, originele Infotec-toners.

Prindo levert u hoogwaardig tonerpoeder. Dit garandeert afdrukresultaten in fabrikantkwaliteit. De exacte, kleurrijke printafbeelding heeft al talloze gebruikers overtuigd. Compatibele alternatieve toners zijn verkrijgbaar in zwart voor monochrome apparaten of in zwart, cyaan, geel en magenta voor kleurenlaserprinters.

Wanneer u compatibele Prindo-toners koopt, beschermt u het milieu met gerecyclede toners die na hervulling weer in de cyclus komen. Het gebruik van compatibele Prindo-toners doet de fabrieksgarantie voor uw apparaat niet vervallen. Overtuig uzelf zonder risico van de kwaliteit van onze alternatieve toners!