HP 87X zwart toner (CF287X)

toner
hoge capaciteit ~18.000 pagina's
HP

 € 392,91

incl. BTW, u betaalt geen verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

HP CF287XHP CF287XHP CF287XHP CF287X
HP 87X zwart
~18.000 pagina's
2,2 ct / page
€ 392,91

Productinformatie "HP 87X zwart toner"

Inhoud:

1 x HP 87X zwarte toner (CF287X).

Ontdek de premium printkwaliteit van de HP 87X Black Toner en laat u overtuigen door zijn prestaties. Deze hoogwaardige toner geeft u niet alleen scherpe tekst, maar ook indrukwekkende grafieken en diagrammen in zwart-wit. Profiteer van de vele voordelen van deze toner en verhoog de efficiëntie van uw bedrijf.

Nauwkeurige lijnen en vloeiende curven: perfectie in elk detail dankzij de HP 87X Black toner.

De HP 87X Black Toner heeft nauwkeurige lijnen en vloeiende curven die zelfs bij complexe printprojecten voor uitstekende resultaten zorgen. De rijke zwart- en grijstinten garanderen een uitstekende contrastweergave die zelfs de fijnste details zichtbaar maakt. Precies wat u nodig hebt voor professionele afdrukken.

Enkele voorbeelden waar de HP 87X Black toner in verschillende bedrijfssectoren wordt gebruikt:

  • Ziekenhuizen: de printkwaliteit van HP 87X Black Toner is ideaal voor medische documenten en patiëntendossiers en zorgt voor een snelle en nauwkeurige overdracht van informatie tussen afdelingen.

  • Bouwsector: blauwdrukken en technische tekeningen vereisen uiterste precisie, die met HP 87X Black Toner gemakkelijk kan worden bereikt. Dit betekent dat architecten en bouwbedrijven kunnen vertrouwen op een betrouwbare weergave van hun ontwerpen.

  • Financiële sector: banken en verzekeringsmaatschappijen kunnen belangrijke financiële documenten en contracten in hoge kwaliteit afdrukken met HP 87X Black Toner, zodat de communicatie met hun klanten duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is.

  • Onderwijsinstellingen: Onderwijsmateriaal, examens en onderzoeksrapporten profiteren van de nauwkeurige printkwaliteit van HP 87X Black Toner, waardoor leren en lesgeven gemakkelijker wordt.

  • Marketing en reclame: Professionele presentaties, zakelijke rapporten en promotiemateriaal krijgen een overtuigende uitstraling met de HP 87X Black toner, die uw boodschap op de voorgrond plaatst.

De HP 87X zwarte toner is de perfecte keuze voor uw bedrijf als u waarde hecht aan een uitstekende printkwaliteit en betrouwbaarheid. Verhoog uw productiviteit en maak indruk op uw klanten en partners met scherpe, professionele printresultaten.

Technische details
Compatibiliteit
HP LaserJet Pro M501, HP LaserJet Enterprise M506/M527
Verpakking
Type verpakking
Doos
Gewicht verpakking
1650 g
Hoogte verpakking
281 mm
Diepte verpakking
122 mm
Breedte verpakking
373 mm
Kenmerken
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
18000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Compatibele producten
LaserJet Enterprise M506
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
OEM-code
CF287X
Inkjet Cartridge Type
Hoog
Merkcompatibiliteit
HP
Eisen aan de omgeving
10 - 32.5 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
10 - 90 %
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat