Brother TN-2010 zwart toner

toner
toner zwart ~1.000 pagina's
Brother

 € 40,49

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

TN-2010 zwart
~1.000 pagina's
4,0 ct / page
€ 40,49

Productinformatie "Brother TN-2010 zwart toner"

Brother toner TN-2010

De Brother toner TN-2010 in zwart drukt tot 1000 pagina's af op uw laserprinter. De TN-2010 toner is optimaal afgestemd op afdrukken op Brother printermodellen en levert hoogwaardige afdrukken in combinatie met het juiste apparaat. Het lettertype van documenten die met Brother toner TN-2010 zijn afgedrukt, maakt indruk met een diep zwart en optimale leesbaarheid. De geavanceerde aard van het tonerpoeder en een speciale technologie die tijdens het verhittingsproces in het afdrukproces wordt gebruikt, zorgen ervoor dat de printer met de Brother-toner TN-2010 haarscherpe contouren op het papier brengt. Scherpe contouren van afgedrukte letters verhogen de leesbaarheid van tekst aanzienlijk, terwijl duidelijke contouren van afbeeldingen en grafieken zelfs grote beelddieptes van beeldbestanden optimaal weergeven.

Brother toner TN-2010 - ervaring in printtechnologie

Het bedrijf Brother ontwikkelde zich al in het begin van de 20e eeuw in Japan tot een toonaangevende fabrikant in printtechnologie, totdat in de jaren zestig en zeventig ook in Europa - in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland - Brother-vestigingen werden opgericht. De jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van printapparatuur en printverbruiksartikelen geeft Brother een duidelijke voorsprong wat betreft de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Deze voorsprong is ook merkbaar in de kwaliteit van de Brother TN-2010 toner. Zo zijn de toners van de fabrikant Brother optimaal afgestemd op de apparaten waarin ze worden gebruikt.

De Brother toner en de Brother printer moeten perfect op elkaar zijn afgestemd voor een betrouwbare workflow. De Brother TN-2010 tonercartridge is bovendien ontworpen om vanaf de eerste pagina een foutloze afdruk te produceren en de hoge kwaliteit tot het laatste vel te behouden.

Brother toner TN-2010 - technologie in actie

Bij de ontwikkeling van Brother tonercartridges en Brother toner TN-2010 heeft de fabrikant zich gericht op het optimaliseren van het lettertype en het afdrukken van afbeeldingen en grafieken. Dankzij de technologie van de Brother-toner TN-2010 zijn de randen van letters, afbeeldingen en grafieken scherp, helder en zonder rafels en in diepzwart afgedrukt. Deze hoge afdrukkwaliteit wordt bereikt door het minimaliseren van de druppelgrootte tijdens het fusieproces van Brother TN-2010 toner. Wanneer de toner op het papier wordt aangebracht, wordt deze zodanig verhit dat er druppels ontstaan die zich aan het substraat hechten.

Hoe kleiner de druppels, hoe gladder en schoner de rand van het afgedrukte teken. De vlekvrije randen van de tekens die met de Brother-toner TN-2010 worden afgedrukt, zijn essentieel voor een schoon lettertype met een hoge leesbaarheid. De Brother TN-2010 toner is ook vrij van smeeroliën omdat bij de productie ervan een nieuwe wastechnologie wordt gebruikt. Dankzij het olievrije karakter van de Brother TN-2010 toner kunnen documenten worden afgedrukt met een mat en hoogwaardig drukbeeld.

Brother toner TN-2010 - in het belang van het milieu

De fabrikant van de Brother TN-2010 tonercartridge hecht veel belang aan zijn ecologische verantwoordelijkheid en zet zich op bijzondere wijze in voor het milieu via het interne Brother Earth-programma van het bedrijf. Met het Brother Earth-programma biedt het bedrijf zijn klanten een gratis retourservice voor originele Brother-tonercartridges en voor oude Brother-apparaten. Na teruggave aan Brother worden de tonercartridges en Brother-afvalapparatuur gerecycled en belanden ze niet als vervuilend afval op stortplaatsen. De originele Brother afvalapparatuur en tonercartridges worden na gebruik gewoon door de klant in een pakket verpakt en voorzien van de Brother retoursticker.

Het pakket kan door de klant gratis op elk postkantoor worden gepost, vanwaar het naar het Brother-recyclingcentrum wordt gestuurd. Het uitgebreid ontwikkelde recyclingsysteem van Brother recyclet de onderdelen van de verbruiksartikelen om diverse producten opnieuw te vervaardigen. Dit betekent dat u Brother producten met een gerust geweten kunt gebruiken en ze na gebruik op een milieuvriendelijke manier aan de fabrikant kunt retourneren.

Brother toner TN-2010 - technische gegevens

De Brother toner TN-2010 print in zwart en is geschikt voor laserprinttechnologie. De toner TN-2010 heeft een printcapaciteit van maximaal 1000 pagina's op A4 papier bij een printdekking van 5% volgens de ISO/IEC 19752 norm. De artikeldoos bevat één gevulde tonercartridge. De tonercartridge weegt 381 gram, het gewicht van de cartridge inclusief verpakking is 739 gram. De afmetingen van de tonercartridge zijn 12 x 37 x 20 cm. De Brother toner TN-2010 kan gebruikt worden voor Brother printers en multifunctionele apparaten.

Compatibles voor Brother toner TN-2010

De Brother tonercartridge TN-2010 kan gebruikt worden voor de volgende modellen Brother printers en multifunctionele apparaten: Brother DCP-7055, HL-2130, HL-2135W en DCP-7055W.

Deze printeraccessoires zijn geschikt voor de onderstaande Brother-printers: DCP-7055 / HL-2130 / HL-2135W / DCP-7055W
Kenmerken
Paginaopbrengst (A4, zwart-wit, cf. ISO/IEC 19752), ca.
1000 pagina's
Printkleuren
Zwart
Paginaopbrengst
1000 pagina's
Printtechnologie
Laser
Soort
Origineel
Aantal
1 kg
Kleur van het product
Zwart
Merkcompatibiliteit
Brother
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat