Canon PG-545 zwart inktpatroon (8287B001)

inktpatroon
inktpatroon zwart ~180 pagina's
Canon

 € 18,17

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

PG-545 zwart
~180 pagina's
10,1 ct / page
€ 18,17
~180 pagina's
12,4 ct / page
€ 22,32

Productinformatie "Canon PG-545 zwart inktpatroon 8287B001"

Canon PG-545

In kleine kantoren worden meestal kleinere printers gebruikt, omdat het gebruik ervan wat beperkter is. Als slechts enkele medewerkers het printersysteem gebruiken, is het de moeite waard om de juiste printercartridges te gebruiken. Een daarvan is de Canon PG-545 inktcartridge, die acht milliliter pigmentinkt gebruikt om ongeveer 180 pagina's op A4-formaat af te drukken.

Canon PG-545 printercartridge - gratis retour en milieuvriendelijke verwijdering

Tegenwoordig speelt de ecologische voetafdruk een bijzonder belangrijke rol. Kleinere kantoren kunnen hun steentje bijdragen, en werkplekken thuis ook. Dankzij de gratis retourzending van de Canon 545 printcartridge zorgt de fabrikant voor een probleemloze verwijdering. Recycling staat bijzonder hoog op de agenda, wat betekent dat reeds gebruikte inkttanks kunnen worden verwerkt en hergebruikt. Zelfs met zulke kleine dingen als printercartridges kan milieuvriendelijk worden omgegaan.

Bovendien loont het qua kosten nog meer om de Canon PG-545 aan te schaffen. Omdat het alleen om een inkttank gaat, drukt dit de kosten aanzienlijk. De printkop is aanwezig in de printer van de "Canon PIXMA" serie en niet op de inktcartridge. Dit heeft zeker effect op de prijs van de Canon printercartridge, waardoor vooral bij aanschaf van meerdere printercartridges geld bespaard kan worden.

Canon PG-545 printercartridge - zwarte afdrukken in hoge kwaliteit

Maar wie kleine printercartridges gebruikt, wil toch profiteren van een hoge printkwaliteit. De Canon PG-545 originele zwarte inktcartridge levert haarscherpe tekst met leeskwaliteit op professioneel niveau. Misdrukken komen niet voor, wat ook zorgt voor kostenbesparing. Het is altijd vervelend als er foutieve afdrukken worden gemaakt, omdat de printer dergelijke opdrachten opnieuw moet produceren. Hoewel het bereik van de Canon PG-545 printercartridge met ongeveer 180 pagina's hoog is, zullen misdrukken het product eerder dan gewenst naar zijn grenzen drijven.

Overigens heeft de inktcartridge een bijgeleverde chip. Deze is van bijzonder belang:

  • de chip geeft het inktniveau door aan de aangesloten terminal, zodat altijd duidelijk is wanneer de inkt van de cartridge op dreigt te raken
  • bij foutmeldingen kan de meegeleverde chip gecontroleerd en eventueel gereinigd worden als het inktniveau niet correct is
  • Ook staat basisinformatie over de cartridge op de chip en kan de printer snel zien of deze compatibel is met de betreffende Canon PIXMA.
  • De chip vertelt de printer ook om welk type inktpatroon het gaat. Zwarte inktpatronen worden regelmatig gebruikt voor afdrukken met veel tekst. Kleurenprints kunnen met de PG-545 niet gemaakt worden.


Het loont echter de moeite om de PG-545 op voorraad te kopen. Afhankelijk van de tijd kan de printer wat vaker in gebruik zijn. Er mogen geen onaangename verrassingen zijn, zoals een plotseling lege printercartridge.

Hoewel dit dankzij de overdracht van het inktniveau niet mogelijk is, is het de moeite waard om voor die stressvolle werkfasen een paar Canon inktcartridges achter de hand te hebben. En het eenvoudig inleveren van de printercartridges voorkomt eventuele verwijderingskosten achteraf.

Canon CL-561 afdrukkwaliteit

Inhoud:
Originele Canon CL-561 meerdere kleuren (3731C001)

Geschikt voor:
Assortiment Canon Pixma-printers

De Canon CL-561 biedt een uitstekende printkwaliteit en een lange levensduur. Dankzij de hoge capaciteit hoeft u de cartridge niet vaak te vervangen, waardoor u tijd en geld bespaart. Een ander voordeel van de Canon CL-561 is de mogelijkheid tot printen in kleur. Met deze cartridge kun je foto's en afbeeldingen in de hoogste kwaliteit printen met je inkjetprinter. Ook de kleurnauwkeurigheid en consistentie van de prints zijn uitstekend.

Canon CL-561 kleurselectie en prestaties

Deze printercartridge is eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in cyaan, magenta en geel. Het is de perfecte keuze voor degenen die hoge kwaliteit resultaten en een lange levensduur van hun printcartridge verwachten. Met een inktcapaciteit van 8,3 ml worden foto's en documenten in levendige kleuren afgedrukt. Met de originele Canon inkt kunnen betrouwbaar tot 180 A4 documentpagina's worden geprint.

Canon CL-561 Canon Pixma compatibiliteit

Bent u in het bezit van een Canon Pixma printer waarvoor de cartridge compatibel is, dan is de Canon CL-561 een uitstekende keuze. Een overzicht van alle compatibele printers vindt u in onderstaande lijst.

Let op:

  • Bevat sensibiliserende stoffen
  • Kan allergische reacties veroorzaken
  • Niet hervulbaar
Kenmerken
Printtechnologie
Inkjet
Printkleuren
Zwart
Aantal
1 kg
Compatibele producten
PIXMA MG2450
Paginaopbrengst
180 pagina's
Inhoud
8 ml
Compatibiliteit
PIXMA MG2450
Soort
Original
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat