Canon CL-541 meer kleuren inktpatroon (5227B001)

inktpatroon
Canon CL-541 Colour, Inkt op pigmentbasis, 1 stuk(s) ~180 pagina's
Canon

 € 25,16

incl. BTW, excl. Verzendkosten

Direct leverbaar

Levertijd 1-2 dagen

CL-541 meer kleuren
~180 pagina's
14,0 ct / page
€ 25,16

Productinformatie "Canon CL-541 meer kleuren inktpatroon 5227B001"

Canon CL-541

Inhoud:

1 x Originele Canon CL-541 meerdere kleuren (5227B001).

Bent u op zoek naar kleurenprints van hoge kwaliteit? Dan biedt de Canon CL-541 de perfecte manier om zowel foto's als andere kleurendocumenten te produceren. De printers uit de "Canon PIXMA" serie worden geleverd met een driekleuren inktcartridge die in totaal 15 milliliter pigmentinkt bevat. Dit maakt een bereik van ongeveer 400 pagina's in A4-formaat mogelijk. Maar voor welke toepassingen is de Canon CL-541 vooral de moeite waard?

Canon CL-541 - origineel product van Canon voor intuïtieve toepassingen

Binnen een bedrijf kunnen zich bijzondere veranderingen voordoen. In de afgelopen jaren moesten bijvoorbeeld winkels speciale afdrukken maken met speciale informatie en illustraties. Het zou erg kostbaar zijn als de printer dergelijke documenten steeds opnieuw zou moeten produceren. Maar dankzij de Canon CL-541 doen dergelijke problemen zich niet voor, omdat de pigmentinkt veegvast is en een constant hoge printkwaliteit biedt.

Dankzij de hoge dekking van de inktcartridge kunnen bovendien meerdere afdrukken worden gemaakt zonder dat de cartridge hoeft te worden vervangen. Dit bespaart tijd en is ook te danken aan het feit dat alle drie de inktcomponenten zich in één inktpatroon bevinden. Technische implementaties als deze zorgen ook voor kostenbesparing, omdat één inktcartridge voldoende is voor alle afdrukken die in kleur moeten verschijnen.

Canon CL-541 - Kostenbesparing voor frequente gebruikers

Maar hoe zit het als de printer veelvuldig wordt gebruikt en meerdere medewerkers tegelijkertijd toegang hebben? De Canon CL-541 voorkomt veel problemen en geeft via de meegeleverde chip bijvoorbeeld aan wanneer de cartridge vol is. Dit voorkomt dat de printercartridges plotseling opraken, waardoor tijdig nieuwe inktcartridges kunnen worden besteld en aangeschaft. Dit zorgt voor vlotte productiefasen zonder printerstoringen of lege inktpatronen.

De chip moet echter altijd vrij zijn van vervuiling. Anders kunnen foutmeldingen optreden, zoals een laag inktniveau, ook al is de printercartridge nog maar kort in gebruik. Omdat de printcartridge snel uit de printer kan worden gehaald, kan deze in een paar eenvoudige stappen worden geïnspecteerd.

Maar het Canon product biedt nog meer voordelen:

  • De printkop bevindt zich niet op de inktcartridge, maar zit altijd in de printer. Deze technologie minimaliseert de foutbronnen in de printercartridges en zorgt voor lagere kosten, omdat bij de aanschaf alleen inkttanks betrokken zijn.
  • De fabrikant Canon vertrouwt op een hoogwaardig recyclingproces voor gebruikte printercartridges. Dit betekent dat de gebruikte cartridges opnieuw worden gebruikt, wat leidt tot lagere verwijderingskosten. Dit heeft uiteraard een algemeen effect op de prijs van de Canon CL-541.
Technische details
Land van herkomst
Japan
Kenmerken
Printkleuren
Compatibiliteit
Merkcompatibiliteit
Canon
Soort
Alle informatie zonder garantie. Databron: IceCat